PannonGuardVigyázunk értékeire!

Bemutatkozás

Társaságunk, mely Kft. társasági formával 2005. december 1-jén alakult, a kelet-magyarországi régió egyik legeredményesebben működő és legdinamikusabban fejlődő vagyonvédelmi szolgáltatója. 2009. júliusában a tulajdonosi kör tőkeemeléssel a részvénytársasági formává alakulás mellett döntött.

A 2009. augusztus 26-án megalakult Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. menedzsmentje a rendészeti igazgatásban szerzett több évtizedes tapasztalatot, mely ismereteket kamatoztatják a civil biztonsági szolgálatok vezetésében.

A részvénytársaság által komplexen vállalt vagyonvédelem önmagában is széleskörű tevékenység: az objektumok őrzésétől a sport-, kulturális- és egyéb tömegrendezvények biztosításáig, a vagyonvédelmi (objektumvédelmi, járműfelügyeleti, lift és szociális) távfelügyeleti rendszerek telepítésén, 24 órás központi figyelésén és járőrrel történő ellenőrzésén át a pénz- és értékszállításig sok tevékenységet magában foglal. A stratégiai tervezés eredményeként további szolgáltatási ágak beindítására is sor került, amelyek részben kapcsolódnak, másrészt támogatják a komplex biztonsági alapfeladatokat. A cégcsoport teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatása mellett megalakítása óta végzi a takarítási szolgáltatást. A vállalkozás sokrétűségét mutatja a Hajdú-Bihar megyében kialakított új divíziók megléte is: betegszállítási és közlekedésbiztonságot segítő feladatokat is ellát, illetve a magas szinten felkészített vagyonőri állomány utánpótlásának biztosításához felnőttképzési és oktatási szolgáltatást nyújt, valamint könyvelői tevékenységet is végez.

Szolgáltatási területeink

Romániai és szlovákiai leányvállalataink

Szolgáltatásainkkal Magyarország egész területén, illetve a 2012-ben alapított leányvállalataink révén már Romániában és Szlovákiában is üzleti partnereink rendelkezésre állunk. A külföldi terjeszkedéshez a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara EEN hálózatának és a Kárpát Régió Üzleti Hálózatának szolgáltatásait vettük igénybe.  Az üzleti sikereket látva az EEN hálózat a nagyköveti feladatainak ellátására a Pannon Guard Zrt. elnökét kérte fel 2013-tól. Vállalkozásunk elkötelezett a minőség mellett, elért eredményeiért különböző hazai és európai elismerésben részesült.