PannonGuardVigyázunk értékeire!Betegszállítás

Betegszállító autóink A Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. 2007. április 01.-től az Országos Egészségügyi Pénztár által finanszírozott betegszállítási feladatok ellátását végzi komplex vagyonvédelmi tevékenysége mellett. Az engedélyezett betegszállítást minden igénynek megfelelő ülő és fekvő betegek szállítására alkalmas gépjárművekkel látjuk el. Gépkocsivezetőink és szakképzett ápolóink sok éves mentési tapasztalattal és helyismerettel rendelkeznek.

2011. szeptemberétől kocsiparkunk 4 új gépjárművel bővült, ezzel egy időben OEP által finanszírozott ellátási területünk is megduplázódott. Jelenleg 3 aktív fekvő, 3 aktív ülő és 2 tartalék betegszállító járművel állunk betegeink rendelkezésére. Ellátási területünk bővülése Debrecen negyede, valamint Józsával kiegészülve került cégünkhöz. Így már 130.000 ember ellátását tudjuk biztosítani. A finanszírozott betegszállítás mellett vállalunk egyedi, fizetős és távolsági szállításokat is.

A Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. egy extra szolgáltatással bővítette szolgáltatásainak a körét, így már magán, fizetős betegszállítással is a lakosság szolgálatára állunk.

Megoldjuk Ön helyett, hogy beteg, idős vagy távol élő családtagja biztonságban és nyugodt körülmények között eljusson a kívánt úti céljához (legyen az akár kórház, orvosi rendelő vagy bármilyen kezelés)

  • Nem kell aggódnia amiatt, hogy szerette bárhonnan elkésne, hiszen mi mindig pontosan érkezünk a megadott címre
  • A betegszállítást komfortos, minden igénynek megfelelő ülő és fekvő betegek szállítására alkalmas gépjárművekkel látjuk el szakképzett ápolóink és helyismerettel rendelkező gépjárművezetőink segítségével
  • A velünk utazók hozzátartozói és csomagjai számára mindig van nálunk szabad hely, térítésmentesen!
  • Előre egyeztetés után belföldi távolsági, sőt akár külföldi utaztatást is vállalunk

Ha fontos Önnek, hogy idős vagy mozgásában korlátozott hozzátartozójának se kelljen lemondania a különleges és sokszor akár megismételhetetlen családi alkalmakról akkor válasszon minket!

  • Empatikus és figyelmes munkatársaink az egyedi igényeket figyelembe véve igyekeznek az utazást mindenki számára felejthetetlenné varázsolni.
  • Mások boldogsága a mi örömünk!
  • Távolsági utaknál fizetési kedvezményt biztosítunk!
  • Rugalmas, megfizethető árakkal várjuk Önöket!

Keressen bizalommal, segítségére leszünk!

Megyei ellátási területeink:

  • Hajdúnánás, Hajdúdorog, Hajdúböszörmény, Bocskaikert, Hajdúhadház, Téglás.
  • Debrecen Böszörményi út, Füredi utca, Simonyi utca, Nagyerdei körút által határolt terület, Józsa és Harstein kert egész területe.

A betegszállítás megrendelése, országosan a 1820-as telefonszámon történik, 2012.05.01-től!

Betegszállítással kapcsolatos felvilágosítás

Benke Szepesi Gyöngyike

betegszallitas@pannonguard.hu
Non-stop: 06-30/955-6998