PannonGuardVigyázunk értékeire!Hírek

2017. október

Társaságunk Debreceni irodájába várja 25 év alatti fiatalok jelentkezését gyakornoki program keretében megvalósuló foglalkoztatásra.
Jelentkezz amennyiben:

  • 25 évesnél fiatalabb, regisztrált álláskereső vagy,
  • vagy még nem regisztráltad magad, de vállalod a bekapcsolódást a GINOP-5.2.4-16 ”Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című programba,
  • az alábbi végzettségek valamelyikével rendelkezel: Bérügyintéző, TB ügyintéző, Vállalkozási és bérügyintéző, Pénzügyi-számviteli ügyintéző, Pénzügyi ügyintéző, Irodavezető, Irodai asszisztens,
  • nem rendelkezel felsőfokú végzettséggel, vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettséggel
  • jelenleg nem folytatsz tanulmányokat nappali tagozaton
Amit kínálunk:
  • kulturált munkakörülményeket
  • piacképes jövedelmet
  • szakmai előmenetelt
Fényképes önéletrajzodat és az iskolai bizonyítványodat az alábbi email címre várjuk: karrier@pannonguard.hu

2017. október

Több száz üzletember, érdekes előadások, elismert vendégek, kellemes hangulat! A tegnapi nap során kiállítóként részt vettünk a 2017. évi Országos Networking Konferencián a BNI Hungary szervezésében a budapesti MOM Sport és Rendezvény Központban. A Business Network International (BNI) a világ és hazánk vezető networking szervezete, mely mára több mint 73 országban, közel 8000 csoporttal és 220 000 főt meghaladó taglétszámmal működik. A tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. A BNI 2008 óta van jelen Magyarországon, jelenleg több, mint 1000 taggal, a fővárosban és számos vidéki régióban. A modern networking hazai meghonosítójaként a BNI Magyarország célja, hogy a magyar üzleti közösségben is egyre többen használják a networking eszközrendszerét, és megismerjék azt a kölcsönös együttműködésen alapuló üzleti gondolkodást, amelyet jól kifejez a BNI filozófiája: „Aki ad, az nyer!”

2017. szeptember

Egy mozgalmas és rendkívül színes nyári szezon méltó lezárásaként számot vetünk azokról a rendezvényekről, melyek helyszíni biztosításában a Pannon Guard Zrt. részt vett. Ezen a nyáron sem unatkoztak munkatársaink, ugyanis hétről-hétre rengeteg sokszínű programon biztosították a rendezvények zavartalan lefolyását szerte a megyében. Legyen szó akár kistelepülésen megrendezett programról, vagy egy olyan világszínvonalú eseménysorozatról, mint a debreceni Virágkarnevál. Ennek az eseménydús nyárnak a megkoronázásaként Debrecen ad otthont a 3X3 KOSÁRLBDA U18 EURÓPA KUPA ÉS WORLD TOUR MASTERS rendezvénynek a város főterén, mely rendezvény zavartalan lebonyolításának biztosításáért Társaságunk jól felkészített rendezvénybiztosító vagyonőrei felelnek.

2017. augusztus

Az előző évekhez hasonlóan ismét részt vettünk a Virágkarnevál és a hozzá kapcsolódó rendezvények professzionális biztosításában.

2016. február

2016.02.22-én reggel egy betegszállító egy nyolcvan év körüli idős hölgyet szállított az egyik debreceni egészségügyi intézet szakrendelésére. Az orvos csak 13:00-tól rendelt így a beteget leültették egy padra és távoztak. 11:00 óra magasságában jelezte egy ott várakozó beteg a biztonsági őrnek, hogy az idős hölgy rosszul van. B. Béla Társaságunk biztonsági őre odasiettet és próbált kommunikálni a hölggyel, de abban pillanatban a feje hátraesett és leállt a légzése. Azonnal szólt a 24 órás portán szolgálatot teljesítő vagyonőrnek, hogy értesítse az ügyeletes orvost, majd hozzákezdett a mesterséges lélegeztetéshez. A 25. szívmasszázsnál fellélegezett a hölgy, ekkor stabil oldalfekvésbe fektette, hogy a felöklelt váladékot ki tudja köpni. Időközben egy másik személy- és vagyonőr értesítette a mentőket, akik a helyszínre érkezés után ellátták az idős hölgyet és elszállították. A nap folyamán még egy esetben ki kellet hívni a mentőket, mert az utcán rosszul lett egy középkorú hölgy. Ebben az esetben is ugyanazok a mentősök érkezek ki, akik korábban és elmondták, hogy az idős hölgy, akit előzőleg beszállítottak a kórházba jól van.

2015. augusztus

Pannon Guard Virágkarnevál

Egy hét, öt rendezvény, csaknem ötszáz rendezvénybiztosító őr - sikeresen vizsgázott a Pannon Guard Zrt.

A Pannon Guard Zrt. a Kelet- magyarországi régióban évek óta végzi olyan nagy tömegrendezvények biztosítását, melyek jelentős vagyonőri létszámot igényelnek.

Már az augusztus 20-át megelőző időszakban is elkezdődtek a karneváli héthez kapcsolódó különböző kísérőrendezvények, melyek részben Debrecen városához köthetőek, részben pedig a környező városokban kerültek megrendezésre. Társaságunk többek közt a Hajdúböszörményben augusztus 14-e és 20-a között szervezett programsorozat, a Hajdú Hét rendezvénybiztosítását végezte, közreműködött az immár hetedik alkalommal megtartott Debreceni Mézeskalács Fesztivál, valamint a Salakmotor verseny biztonsági őrzésében is. Ezen események során részvénytársaságunk átlagosan 30-40 fős rendezvénybiztosító személyzettel garantálta a programok problémamentes lebonyolítását a telepítéstől elkezdve a beléptetés folyamatán keresztül egészen az események lezártáig.

Az idén már 45. alkalommal megrendezett Virágkarnevál, mely minden év augusztus 20-án több százezer látogatót vonz Debrecenbe, vitathatatlanul a cívisváros életének legnépszerűbb rendezvénye.

Társaságunk ebben az évben is részt vett a neves esemény zavartalan lebonyolításában és a karneváli rend biztosításában, melyhez egy 150 fős rendezvénybiztosító csoporttal, valamint több kisegítő gépjárműves egységgel járult hozzá a felvonulási útvonal teljes szakaszán a Petőfi tértől egészen a Nagyerdei Stadionig. Civil biztonsági szolgáltatóként arra törekedtünk, hogy az esemény teljes ideje alatt megfeleljünk az adott helyzetbenfelmerülő szakmai kihívásoknak és elvárásoknak, mivel a rendezvénybiztosítás tevékenységét szigorú jogszabályok határozzák meg. A Virágkarnevál biztosítása során igyekeztünk folyamatosan „jelen lenni” az emberek számára, legyen szó akár útbaigazításról vagy segítségnyújtásról. Az ünnepség alatt több alkalommal is szükség volt kollégáink jelenlétére, előfordult ugyanis, hogy eltűnt tárgyak felkutatásában kérték segítségünket, illetve arra is volt példa, hogy munkatársunknak egy kétségbeesett, elveszett kisgyermeket kellett a szüleihez visszajuttatni. A Pannon Guard Zrt. a hatóságokkal együttműködve, kiváltképp a rendőrség, a katasztrófavédelem és az egészségügyi szakszolgálat munkáját segítve problémamentesen, a biztonsági előírásoknak megfelelően bonyolította le ezt az európai szinten is egyedülállónak nevezhető rendezvényt.

A karneváli programok során több helyszínen, köztük a Hortobágyi Hídivásáron, valamint a 2014-es Hajdúsági Expó keretében megtartott Traktorhúzó Európa Kupán is sikeresen vizsgázott és kiválóan működött Társaságunk legutóbbi innovációja, a Pannon Mobil Rendezvénybiztosító rendszer. A Társaságunk által telepített és működtetett mobil rendezvénybiztosító rendszer olyan egyedi technológiát képvisel, amelynek segítségével több helyszínen és egy időben garantálta a tömegrendezvények komplex biztonságtechnikai megoldását, beleértve a beléptetést, a rendezvény folyamatos nyomon kísérését, kapcsolattartást a rendezvénybiztosító csoportok, a hatóságok, valamint a Megbízó képviselői között. Az eszköz egyik különlegessége a mobilitási jellege, mely nagy segítséget jelent a rendezvénybiztosítás során, ugyanis nincs szükség fix telepítésű biztonságtechnikai rendszerek kiépítésére, mivel Társaságunk szakemberei minden rendezvény során a helyszínen üzemelik be és ideiglenesen csak erre az időszakára telepítik a mobil technikai eszközöket. Az általunk biztosított rendezvények során központunk rögzítette a be-és kiléptetés folyamatát, a telepített kamerák segítségével a Megbízó és a hatóságok képviselői, valamint a biztosítás vezetője könnyen figyelemmel követhette az eseményeket és ezek függvényében irányította a rendezvénybiztosítókat.Augusztus a rendezvények hónapja
Augusztus a rendezvények hónapja
Augusztus a rendezvények hónapja
Augusztus a rendezvények hónapja
Augusztus a rendezvények hónapja

2015. június

A Debrecenben 2015.június 4-én kezdődő U18-as 3x3-as kosárlabda-világbajnokságnak helyet adó Kossuth téren már gyakorolnak a csapatok. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szervezők bennünket bíztak meg azzal, hogy a rendezvénysorozat biztosításáról gondoskodjunk.

Pistis

2014

A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása

2014. december 7. és 21. között Magyarország és Horvátország ad otthont a női Kézilabda Európa Bajnokság mérkőzéseinek, melyet a két ország összesen hat nagyvárosában rendeznek meg.

A csoportkör hazai meccseinek házigazdája Győr valamint Debrecen. A cívisvárosban megrendezésre kerülő mérkőzések helyszíne a Főnix Csarnok, így az itt lezajló sportrendezvények problémamentes lebonyolításáért a Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. felel.

A rendezvények során részvénytársaságunk megközelítőleg 70-100 fős rendezvénybiztosító személyzettel garantálja a programok zavartalan lebonyolítását a beléptetés folyamatától kezdődően.

A biztonsági szolgálat kiemelt feladatai közé tartozik a különböző szurkolói csoportok beléptetése, a ruházatuk, valamint csomagjaik szakszerű átvizsgálása, illetve a csarnok belső és külső területének teljes körű biztonsági felügyelete.

Továbbá Társaságunk biztosítja többek közt a rendezvényhelyszín parkolójának, a televízió stábokközvetítő páholyainak, valamint a VIP szektorok bejáratának a helyszíneit is.

Az EHF és a Magyar Kézilabda Szövetség szakemberei szerint a lejátszott csoportmérkőzések alkalmával a Pannon Guard Zrt. rendezvénybiztosító csapata kiváló szinten látta el a rendezvénybiztosítói feladatát.


A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása
A női Kézilabda EB debreceni csoportmérkőzéseinek rendezvénybiztosítása