PannonGuardVigyázunk értékeire!

Képzések

Társaságunk, mint iskolarendszeren kívüli E-000706/2014-es számon nyilvántartásba vett Felnőttképző Intézmény rendszeresen indít a személy- és vagyonvédelemhez kapcsolódó államilag elismert, szakmai végzettséget adó OKJ-s szakképzést.

A belügyminisztérium ágazatába tartozó államilag elismert szakmai képzés szakmai és vizsgakövetelményeit a 20/2013. (V.28.) BM. rendelet szabályozza.

Tisztelt Érdeklődők!

A belügyminiszter ágazatába tartozó államilag elismert szakmai képzések, szakmai és vizsgakövetelményeit a 20/2013. (V.28.) BM. rendelet szabályozza. A fenti jogszabályi változások alapján az alábbi szakmai profilunkba illeszkedő szakképzéseket indítjuk az igényeknek megfelelően, folyamatosan:

OKJ-s szakképesítések megszerzését biztosító képzések:

Személy- és vagyonőr

(szakképesítés)

32 861 01

Kedvezményeink

 • Kamatmentes részletfizetési lehetőség
 • Előzetes tudásszint felmérés
 • Rugalmas ügyintézés
 • Ingyenes modulzáró vizsga
 • Tutorálás igénybevétele

Képzéseinkre várjuk azokat, akik szeretnének egy piacképes szakmát elsajátítani, melynek eredményeként államilag elismert szakképesítést szerezhetnek.
foglalkozásokat szakirányú végzettséggel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező oktatók vezetik.

A képzéseinken résztvevők az eredményes komplex szakmai vizsgát követően  hozzájárulásukkal - bekerülnek a PANNON GUARD Zrt. személyi adatbázisába, mely elősegítheti számukra, - a munkaerő piaci igények figyelembevételével - vállalatunk profiljába tartozó szolgáltatási területeken, képesítésüknek megfelelő munkakör betöltését.

Általános információk

Képzéseinket folyamatosan indítjuk. A konkrét képzés pontos beindítását csak a megfelelő csoportlétszám megléte esetében tudjuk teljesíteni.

A foglalkozások elsősorban Debrecenben kerülnek megtartásra, azonban szükség szerint kihelyezett képzést is szervezünk. A képzések során figyelmet fordítunk a szakmai követelmények szerint elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítását lehetővé tevő, gyakorlati lehetőségek biztosítására.

A „Jelentkezési lap” részünkre történő eljuttatása után, azokat folyamatosan feldolgozva, nyilvántartási rendszerünkben rögzítjük és a megfelelő létszám megléte esetén, a képzést rövid időn belül beindítjuk.

A konkrét képzés indítása előtt 2 héttel a jelentkezőket az általuk megadott elérhetőségek valamelyikénértesítjük, mely során tájékoztatást adunk:

 • a képzés konkrét kezdési időpontjáról,
 • a képzés intenzitásáról,
 • a képzés helyéről,
 • a képzés részvételi dokumentumainak kitöltési helyéről és idejéről,
 • a jegyzetek biztosításának módjáról,
 • a végleges jelentkezési lap kitöltésére vonatkozó információkról,
 • egyéb fontos, a képzéssel kapcsolatos ismeretekről,
 • illetve bekérjük a jelentkezéshez előírt dokumentumok, iratok másolatát. 


A „Jelentkezési lap” kitöltésével, és részünkre történő megküldésével, a jelentkezés egyben kötelezettségvállalás is a képzési díj megfizetésére.

A jelentkező a képzésben való részvételét a kezdési időpont előtt legkésőbb 7 nappal, - írásban a Képzési Vezetőnek be- nyújtott kérelemben - mondhatja le fizetési kötelezettség nélkül. Ebben az esetben, a már befizetett képzési díjat teljes egészében visszatérítjük a jelentkező részére.

Amennyiben a képzésben való részvétel lemondása 7 napon belül történik, úgy a befizetett képzési díj 20%-át,  a szervezési költségek fedezésére visszatartunk, azt a részvételét lemondó részére, nem térítjük vissza.

A képzéseinken résztvevőkkel - jogszabályi előírásoknak megfelelően - felnőttképzési szerződést kötünk, melyben mind a résztvevő, mind a képző intézmény jogait és kötelezettségeit rögzítjük.

Az oktatás menetében, az előírt modulzáró vizsgákra, megfelelő felkészítés után kerül sor, melynek teljesítése alapkövetelmény a szakmai vizsgára való jelentkezéshez.

Képzéseinket, jól felszerelt, kulturált, könnyen megközelíthető oktatási helyszíneken tartjuk.

Legyen képzéseink résztvevője, és szerezzen piacképes, szakképesítést a Pannon Guard Zrt. felkészítésében!

Segítünk Önnek új szakmája elsajátításában, és az eredményes komplex szakmai vizsgára történő felkészítésben!

Az előzetes jelentkezési lap, illetve az adott képzés beindítása ismeretében a konkrét képzésre vonatkozó, végleges jelentkezési lap az alábbi címre küldendő be

Józsa Zsolt

képzési vezető

jozsa.zsolt@pannonguard.hu
06-30/347-3187

PANNON GUARD BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

Cím: 4026 Debrecen, Hatvan utca 39.
Ügyfélfogadás:
 • hétfő-csütörtök 08.00-14.00
 • péntek 08.00-12.00
Tel.: 06-52/501-991
Fax.: 06-52/501-990
E-mail: pannon@pannonguard.hu