PannonGuardVigyázunk értékeire!

Minőségpolitika / Minősítések

A Pannon Guard Zrt. minden területen arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalú, minőségi szolgáltatást nyújtsa. Társaságunk alapvető értékei a megbízható szolgáltatásra, a versenyképes árra, a gyorsaságra, pontosságra, valamint a folyamatos fejlesztésre irányulnak.

A vállalkozás minőség melletti elkötelezettségét jelzi az is, hogy minden tevékenységünkre kiépítettük és működtetjük az ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert, az ISO 14001:2005 környezetirányítási rendszert, valamint az ISO 27001:2006 információ biztonsági irányítási rendszert. 2009. nyarán első vagyonvédelmi szolgáltatóként pályázatot nyújtottunk be az „ÉSZAK-ALFÖLDI MINŐSÉGI DÍJ 2009.”- re, melyet a szakmai kamarákból álló értékelő bizottság bírálata alapján elnyertünk. 2010. áprilisától NATO Beszállító minősítéssel is rendelkezik részvénytársaságunk. 2011-ben cégünk iskolarendszeren kívüli speciális felnőttképzési szolgáltatása, majd 2012-ben távfelügyeleti szolgáltatásunk is a „Magyar Minőség Háza díj”- ban részesült. 2012. március 8-án a Nemzeti Minőség Díj pályázaton elért eredményeként a Pannon Guard Zrt. 4*-os R4E (Elismerés a Kiválóságért) európai elismerésben részesült.

Az Pannon Guard Zrt. –nél 2015. március 17-én bevezetésre és tanúsításra került a Munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert. MSZ 28001:2008 szabvány szerinti MEBIR rendszer célja, hogy a munkatársakat fenyegető munkavédelmi- és munkaegészségügyi kockázatokat teljes körűen feltárja, értékelje és szisztematikusan csökkentse, hiszen az élet és az egészség biztonsága fontos tényezője a vállalkozások közép- és hosszú távú fejlődésének.

A Pannon Guard Zrt. 2014. évi kiemelkedő minőségfejlesztő munkájáért 2015. január 28-án IIASA-Shiba Díjban részesült a díjat személyesen a díj alapító, dr. Shoji Shiba professzor adta át.

Az IIASA- Shiba minőségdíjat a Teljes körű Minőségirányításban (TQM) kiváló eredményeket felmutató szervezetek elismerésére hozták létre. A rangos díjat olyan ipari, közigazgatási, oktatási, egészségügyi és szolgáltató csoportoknak, szervezeteknek ítélik oda, melyek a minőségfejlesztés gyakorlatában kimagasló eredményeket értek el; speciális módszerek és egyedi megoldások révén.

A 25. évi jubileumi díjátadóra 2015. január 28-án a Nemzetgazdasági Minisztériumban került sor. Tizenhárom szervezet részesült IIASA- Shiba díjban, köztük a vagyonvédelem területén magas színvonalú szolgáltatásaival jeleskedő Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. is. A Társaság az évek alatt kialakított magas színvonalú minőségfejlesztő munkájának elismeréséül vette át a megtisztelő díjat, személyesen a díj alapítójától, Shoji Shiba japán professzortól.IIASA- Shiba díjat nyert a Pannon Guard Zrt.
IIASA- Shiba díjat nyert a Pannon Guard Zrt.

Minősítések
Shiban    Certunion


A vagyonvédelmi tevékenység jogi alapja a Polgári Törvénykönyv, amely szabályozza a tulajdonos tulajdonláshoz, a birtokláshoz való jogát és szavatolja a birtokvédelemhez fűződő jogosultságát, valamint a 2005. évi CXXXIII. törvény, amely a vállalkozás keretében végzett vagyonvédelmi tevékenység működésének jogi kereteit határozza meg. A Pannon Guard Zrt. és a vagyonvédelmi tevékenységet végző személy- és vagyonőreink mindenben megfelelnek a jogszabályi előírásoknak.

A Pannon Guard Zrt. tevékenységére komplex szolgáltatás a jellemző: a vagyonvédelem bármely területén képes a Megbízó érdekeit a hatályos jogi követelményeknek megfelelően képviselni.

Társaságunk és a vagyonvédelmi tevékenységet végző személy- és vagyonőreink mindenben megfelelnek a törvényben előírtaknak.

Feladataink, - melyek egy hosszú távú biztonsági koncepció kidolgozására és megvalósítására épülnek-, színvonalas szakmai felkészültséggel, megbízható pontossággal, a megbízóinkkal kialakított rugalmas munkakapcsolat keretén belül kerülnek végrehajtásra.

A megbízók részéről folyamatosan nő az igény a korszerű, professzionális biztonsági (szervezési, technikai, személyi) szolgáltatások iránt, mely elvárásokhoz igazodva vállalkozásunk magas színvonalú megoldásokat kíván nyújtani. Ezek a szolgáltatások optimális módon integrálódnak a megbízóink mindennapi cégműködésébe. Vagyonőreink feladatainak szerves része a biztonságtechnikai rendszerek (kamera, tűzjelző, beléptető rendszerek, stb.) üzemeltetése, amely a megbízó érdekében végzett üzemviteli feladatokkal (termékkezelés, mérlegkezelés, raktározási részfeladatok… stb.) bővülhet.

Társaságunk alapelve, hogy diszkrét biztonsági módszerekkel, határozott, ám szigorú rendészeti tevékenységgel törekedjünk a Megrendelő vagyoni érdekeinek védelmére.

Minőségpolitika MEBIR Politika Biztonságpolitika

További információk

Bánhidi József

minőségirányítási vezető

banhidi.jozsef@pannonguard.hu
06-30/4154617