PannonGuardVigyázunk értékeire!

Pénz- és értékszállítás, - őrzés, biztonsági tárolás

Vigyázunk értékeire!

A Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt. a komplex vagyonvédelmi tevékenységén belül a pénz- és értékszállítási, valamint értékőrzési feladatok végzése során is arra törekszik, hogy a Megbízó igényeit a vonatkozó jogszabályoknak és a szakmai előírásoknak megfelelően hajtsa végre.

A vagyonvédelemnek ez a speciális területe fokozott biztonsági kockázatot rejt magában, ehhez cégünk a legkorszerűbb MABISZ GI. minősítésű értéktárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a 70.000 000 Ft értékösszegig történő biztonsági tárolást.
A Pannon Guard Zrt. a Partnereitől begyűjtött készpénzt, illetve nagy értékű vagyontárgyakat diszkrét vagyonvédelmi módszerek alkalmazásával és a feltételezhető káresemények elkerülésére egy 24 órás diszpécserszolgálattal figyelt távfelügyeleti központra kapcsolt biztonságos helyre szállítja.

Tevékenységünk során kiemelten kezeljük a pénzszállító flottánk hatékony védelmét, ezért gépjárműveink mindegyike a szakmai előírásoknak megfelelő, az értékszállításra kialakított trezorral, GPS helymeghatározó járműfelügyelettel, valamint gyújtás-blokkolási rendszerrel rendelkezik. Diszpécsereink a GPS rendszer segítségével folyamatosan kontrollálják az éppen munkában lévő pénzszállító gépjárműveink mozgását. A pénzszállítási tevékenység végrehajtásához olyan roncsolásmentesen nem nyitható, pénzszállító tasakokat használunk, amelyek külön-külön sorszámmal vannak ellátva.

Az értékszállítási feladatokat magasan képzett fegyveres vagyonőreink végzik, akik a több éves munkájuk alapján kiválasztva erkölcsileg maximálisan megbízhatóak, valamint szakmailag rendkívül képzettek. Ezen a területen dolgozó munkatársaink szakmai felkészítése és továbbképzése a Pannon Guard Zrt. által folyamatosan biztosított.

Új megbízás esetén meglévő szerződéses partnereinknek a pénzszállítás díjából
15%-os árkedvezményt biztosítunk!

Pénz-és értékszállítással,- őrzéssel kapcsolatos felvilágosítás

Nagy Tibor István

őrzésvédelmi és szolgáltatási igazgató

nagy.tibor2@pannonguard.hu
06-30/423-6970