PannonGuardVigyázunk értékeire!Riasztórendszer távfelügyelet

Pannon Guard Járműflotta

Statisztikák szerint hazánkban az elmúlt években átlagosan 5 percenként betörtek valahová.

Ne várja meg, amíg Önnél is megtörténik a baj!
Tegye meg az első lépést még MA!

A PANNON GUARD Zrt. közel 3000 magán illetve üzleti objektum távfelügyeletét végzi.

Riasztás esetén az igény szerinti jelzéseket a helyszínen ellenőrizzük, megvizsgáljuk a riasztás okát és ezek alapján munkatársaink megteszik a szükséges intézkedéseket (pl.: behatolók elfogása, helyszín biztosítása, hatóságok és az ügyfél értesítése… stb.)

Ha Önnél még nincs riasztó beépítve, kérésére árajánlatot készítünk a telepítésre és a távfelügyeleti központra való csatlakozásra. Amennyiben rendelkezik riasztóval és szeretne a 24 órás távfelügyeleti központhoz csatlakozni, az ehhez szükséges átalakítást is el tudjuk végezni. 

Társaságunk a távfelügyeletünkre bekötött különböző ingatlanok riasztórendszerei jelzéseinek gyors reagálása érdekében működteti a 24 órás távfelügyeleti központot, ahol irányító és ügyeleti feladatokat, valamint figyelő szolgálatot is ellát kivonuló fegyveres járőrszolgálattal. Az elmúlt időszak egyik legnagyobb fejlesztése éppen a távfelügyeleti rendszer modernizálása és bővítése volt. Ide futnak be a kapcsolt vonalas vagy az általunk sokkal inkább javasolt GPS/GPRS alapú kommunikáció jelzései. Műszakilag a központ alkalmas a fogadható vonalak korlátlan bővítésére.Riasztó távfelügyeleti szolgáltatással kapcsolatban érdeklődni

Oláh Zoltán

ügyeletvezető

felugyelet@pannonguard.hu
06-30/473-9503

Miterli János

távfelügyeleti központ vezető

felugyelet@pannonguard.hu
06-30/636-7013