PannonGuardVigyázunk értékeire!

Takarítás, Parkgondozás

Társaságunk megalakulása óta foglalkozik takarítási, illetve parkápolási tevékenységgel. Erre a feladatra megfelelő szakképzettségű és létszámú személyzettel, gépparkkal rendelkezünk, mely a legmagasabb igényeknek és Európai Uniós környezetvédelmi követelményeknek is megfelelnek.

A belső takarításra alkalmas, különböző teljesítményű gépekkel rendelkezünk. Ezekkel a gépekkel megrendelőink belső takarítási igényeit kiemelkedő színvonalon és hatékonysággal tudjuk teljesíteni. A belső takarítási munkálatokhoz az Európai Uniós normáknak megfelelő, környezetbarát vegyszercsaládot használjuk.

A külső takarítási munkákra – útvonalak tisztítása, hó- és csúszásmentesítés - is fel vagyunk készülve. Erre a feladatra megfelelő típusú önjáró seprő- és takarító géppel és hasonló márkájú hóeltakarító géppel rendelkezünk.
A megrendelőink igényeihez igazodva parkápolási munkálatokat is végzünk. Rendelkezünk nagy teljesítményű gépi fűnyíróval és motoros kaszákkal, valamint a parkgondozáshoz szükséges egyéb típusú gépekkel.

Takarítási feladatok ellátása esetén vállaljuk az irodaházak, üzletek, szociális helyiségeinek töltőanyagokkal történő folyamatos ellátását.

Takarítással kapcsolatos felvilágosítás

Nagy Tibor István

őrzésvédelmi és szolgáltatási igazgató

nagy.tibor2@pannonguard.hu
06-30/423-6970