PannonGuardVigyázunk értékeire!

Társadalmi szerepvállalás

Társaságunk vezetősége felelősséget érez a munkavállalói, az ügyfelei és azon helyi közösségek iránt, amelyek életében szerepet vállal.

Társadalmi szerepvállalás

A Pannon Guard Zrt. a társadalmi szerepvállalása részeként kiemelt küldetésének tekinti az élet- és vagyonvédelem mellett a bűnmegelőzési feladatok ellátását. Társaságunk a távfelügyeleti riasztásokra történő kivonulások végrehajtása mellett szorosan együttműködik a bűnmegelőzésben a helyi rendőrkapitányságokkal és polgárőr szervezetekkel, így elősegítve a gyors felderítést, tettenérést. A lakosság biztonságérzetének javítása érdekében a járőreink fokozottan figyelik a közterületen történő eseményeket is, és bűncselekmény gyanúja esetén jelzik azt a helyi rendőri szervnek.

A bűnmegelőzési feladatokban való részvételének bővítése jegyében a Pannon Guard Zrt. segélyhívó oszlopokat állított fel Hajdú-Bihar megye négy városának frekventált helyein (Debrecen 3 db, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hajdúdorog 1-1 db), melyeket térítésmentesen telepítette és működteti cégünk.

A segélyhívó által küldött jelzések a cég 24 órás távfelügyeleti központjába érkeznek, ahol a szükséges intézkedést – a járőrszolgálatnak a bejelentés szerinti helyszínre vezénylését, illetve szükség esetén a rendőrség, a bejelentés tartalmának megfelelően a mentők illetve a tűzoltóság értesítését – a cég diszpécsere végzi.

Társaságunk megalakulása óta rendszeresen szponzorál karitatív céllal (gyermekétkeztetés, gyermeküdültetés, stb.) különböző szervezeteket, alapítványokat, egészségügyi és oktatási intézményeket, kulturális és sportrendezvényeket (világbajnokságokat, nemzetközi megmérettetéseket, lakossági rendezvényeket).